Snabbgenomgång :)

Har varit så himla mycket på sista tiden .. Min syster fyllde förra helgen så det var kalas och krogen på kvällen, dagen efter var jag iväg på ringträning med sune. Mest för min egen skull. Det var skitkul! :)
Överallt hör jag om Gerard o Shea, är jättesugen på att åka och träna för honom. Mest för att se om han är så j**vla bra som alla säger :P

Jobbade långdagar hela veckan, fredagen till lör kryssade vi och söndag jobbade jag igen :)




Te amo

Ska strax cykla iväg till jobbet. Måste tipsa om denna låten. Underbar!



Matte och husse är med i nya MER reklamen ;)


Undrar vem som ser mest utvecklingsstörd ut ? hehe. Men det var mýcket roligare att ta "roliga" bilder :P


förlåt babe <3 ;)

Morgonmys.




Jag och Ilona har lite morgonmys i sängen. Hon har legat med mig i sängen i natt medan husse/sambon har legat ute på soffan. Först blev jag själv, för jag går tydligen inte att sova bredvid när jag är sjuk eftersom jag hostar och snarkar hela tiden.  En kvart senare kom ilona traskandes, hon ligger alltid på soffans divan. Antaligen blev även hon tillsagd att gå in till sovrummet eftersom hon snarkar som ett helt godståg när hon sätter igång. hehe

.

Var förbi eskilstuna hundcenter igår em/kväll. Dom ska ha allt i allo dag på lördag. Det var ringträning, problemhundsträning , hundloppis. osv så jag var förbi och pratade lite. Så då kunde jag ju inte låta bli att gå in i deras stora nyöppnade butik. Hittade vi biabäddar i jättefina färger. Vi beställde hem en rosa till Ilona, men de fanns i limegrönt , babyblått så jag hade väldigt svårt att bestämma mig ;)




Stod också och kollade på Hurttas hundtäcken. Just Ilonas storlek fanns inte så jag köpte inget täcke igår men tänkte jag skulle beställa ett regn och ett vintertäcke till i höst/vinter. Vi som är ute nästan lika mycket som vi är inne, kan det vara skönt för henne att slippa bli så kall och blöt.




"Om man är positiv som fan så går allting bra" lalala



Denna låt är klockren till denna helt underbara film. Måste ses.

Mysig promenad längs vattnet.

Idag tog jag och Ilona med oss David och Sune på vår favorit promenad längs vattnet.





Söndag.

Nu ska jag ut på en långpromenad med Lånis. Vi ska ta svängen längs vattnet. Tänkte passa på att träna henne samtidigt. Just nu kör vi en korv om dagen. En korv räcker ungefär 10 minuter. Blir ganska lagom så man behåller intenciteten och viljan kvar i henne.

Just nu kör vi mycket snabba inkallningar, med bra positioner. Igår gjorde hon 4 skitbra, på den femte satte hon sig jättelångt ifrån och helt snett. Vifftade på svansen, var skitglad och ville ha korv. hehe. Men jäklar vad hon sprang. Tror hon tänkte själv att matte borde ju vara nöjd för om man springer utav helv** kanske hon inte ens hinner märka hur det andra blev.

Vi tränar också frittfölj med ställande, läggande, även sittande. Behövs också lite träning, hon är väldigt duktig på kommandon och lyssnar bra men när hon märker att nått är på g går hon och inväntar kommandon lite. Blir lite avvaktande och kan ta ett par stappelsteg utan att jag säger nått. Men det skönt att hon är med i arbetet även om hon försöker fuska lite.


Hårigt..

Man kan ju fundera på om vi har hundvalpar här hemma. Men det är faktiskt bara donnan som springer runt och hårar. Var ganska komiskt när Marcus kom hem i onsdags kväll och säger "Men älskling du får ju faktiskt dammsuga när man ska visa lägenheten" . O nog hade jag städat alltid. Hela dagen hade jag städat och fixat. Dammsög gjorde jag det sista jag gjorde eftersom jag hade båda hårbollarna hemma. Sent på kvällen kunde man se lite hår här o där.

Jag äger ju en jättebra hundborste för korthåriga. Kammar man av hundarna med den en gång i veckan så släpper dom inte ett enda hår på den veckan. Men den har jag lånat ut för den var så bra, till nån. TYpiskt :P hehe

Ska leta frenetiskt ett par veckor, hittar jag den inte blir det en ny på malmamarkan .


Dagens första skratt.


Har dom delat säng tänkte jag när jag kom in till vardagsrummet imorse . Denna är livias plats, Ilona ligger på soffan bredvid. men ilona har stulit den efterdom Livia är mer ute än inne nu för tiden. Känner jag dom där två donnorna har dom trängts och knuffats inatt. Mycket riktigt Ilona vaknar och börjar vifta på svansen så det piskar katten i ansiktet . "Lånis då" säger jag skrattar och håller i svansen för att rädda katten. Ilona är tydligen jätte kelig vräker upp sig på rygg och kastar bakbenen över katten. hehe

Katten surnar och fräser till. Ilona gör sidovolt upp på alla 4 igen. Bredvid soffan . haha

Fru kruka och fröken badoman.









Vi fortsatte med en promenad längs vattnet och försökte hitta någonstans där hundarna kunde gå i och bada. Jessica sa att hon var osäker om Tilda skulle våga sig i eftersom hon bara badat en gång förra sommaren. Vi hittade en brygga, och tror ni inte hunden springer ut på bryggan. Tittar lite på vattnet och, kastar sig i. haha sen simmade hon fram och tillbaka som en vässla i tio minuter , tuggade på växter och fortsatte med sina 8or. Skitsöt.




Ilona stod i strandkanten och doppade magen. 3 simtag tog hon. Men det får räcka för idag :P

Matte vs. Hund.

Som jag skrev i nått inlägg tidigare hade jag ju helt glömt bort hur det är att ha en matgalen hund. Jag försökte ett par månader att ha torrfoder och vid dessa måltider sa man först "varsågod" väntade tre sekunder eftersom hon fortfarande stod och tittade på mig sen "gå o ät maten".

Jag gav upp ganska snabbt och bytte till färskfoder igen. Maten ligger ju först i frysen, tinas i kylen och värms till rumstemp i hennes matskål. Märker hon att det är mat på g så ligger hon nedanför diskbänken i den 1½ timme det tar att tina.

Idag gick vi upp redan vid 5 så då tänkte jag skitsmart att jag skulle överlista min morgontrötta hund och smyga mig ut i köket och tina hennes mat innan hon hinner märka nått.

Sagt och gjort . Jag smög ut i hallen och tassade förbi vardagsrummet där hon låg och sov i soffan. Hon märkte mig inte. Det gör hon aldrig heller. Ut i köket och lägger fram hennes mat i hennes skål . Tassar sakta sakta ut i hallen och förbi vardagsrummet. Där står hon i dörröppningen vifftar på svansen, springer förbi mig och in i köket.

Så nu har vi vår vanliga ritual igen. Ilona ligger inne i köket och piper 3-4 gånger var 15:e minut i protest för hon har en elak mamma. Ilona - matte 1 - 0


Fotojohansson.blogg.se


Ilona och jag tackar fru johansson för fin design. Min tyska prinsessa gör sig bättre på bild än vad jag gör.
Dessutom är det ju "hennes" blogg, så det blev aningens för egoboostat med en stor jäkla bild på mig, hehe :P

(Den andra var kopierad rakt av från min egna blogg, för att ha nånting)

Måste..


lägga in en bild jag fick av Malin igår. Ilona har en del superfina bilder nu. Tur hon har en proffsfotograf i sitt stab ;)

ADHD ;)

Röntgenresultatet på Ilona publicerades idag och jag är jättenöjd!! :D


Måndag.



Soffmarodören.

Igår var vi bara hemma och var sjuka. Mådde jättedåligt hela dagen så det blev bara en liten sväng vid lunch då jag åkte och hämtade foder. Hade tänkt börja med färskfoder igen. Det är ju både prisvärt och det Ilona helt klart gillar bäst. Torrfoder är väldigt överskattat och pinas i för man måste äta tycker Lånis.

Right this second ligger hon och tjurar inne i köket. Kör med fodax som jag tinar på köksbänken. Och den här maten ska minsann ligga och vaktas nedanför så den inte försvinner eller om det skulle komma nån dum katt och stjäla . tysta små piip så man ska höra var hon är och gott komma och mata henne :P jäkla skillnad på mat och mat.

I alla fall. Var ute på en promenad i skogen på kvällen med marcus och Ilona, så hon fick springa av sig lite energi innan vi skulle sova.

Hästtävlingarna på strömsholm


Gud vad trötta vi var när vi kom hem igår.  Var på strömsholm hela dagen . Jag fick en rejäl solbränna även idag även om jag mestadels satt i skuggan med Ilona.

Marcus tog den här bilden när han lagade mat. Jag hade lagt mig ner för att klappa på ilona medan jag väntade på att maten skulle bli klar. 3 minuter senare låg vi båda och snarkade på golvet.

Lydnadstävlingar.

Har anmält Ilona och mig till följande lydnadstävlingar:

21/8 Eskilstuna
11/9 Västerås
16/10 Eskilstuna
7/11 Västerås

Allt i klass 1. Momenten börjar sitta  bra nu. Så i höst är det dags för tävlandet. Och i sommar ska vi bara njuta, ta det lugnt och träna.


.

Har varit på utställnings i norrköping idag. Lilla ilona fick vara hemma hos mamma. Fast hon verkade inte lida så mycket för det för när jag kom hem hittade jag mamma grävandes i rosrabatten och Ilona sprang runt och busade med grannens Belgiska vallhund trotzig. De är nästan jämngamla och leker jätte fint tillsammans.

Varenda gång jag åker hem till mamma och pappa springer Ilona ut i trädgården och kollar om trotzig är ute :)


Sommar

Ute på mina föräldrars landställe i Mälarbaden.









Sådär då...

Då var det färdigt. vad man då kan säga efter lagt över alla dessa inlägg är väl att jag uppdaterade betydligt mer under 2009 än vad jag gjort under 2010 . Ska bli en bättring på det.

.

Min bollgalning.



Jag och Ilona var lektanter häromdagen. Mamma skulle ta hem ett gäng dagisbarn från jobbet och ville gärna att ilona skulle vara med och leka med barnen. Det var halv ladugård hemma hos mamma o pappa för kaninen hade de tagit ut i rastgården, båda katterna var ute och ilona sprang runt och tyckte alla skulle klappa på henne.

Några av killarna ville ta fram en fotboll att sparka till Ilona. Jag hann fundera en sekund om det skulle fundera då min hund tycker att bollar ska kastas för att sedan jagas, punkteras och dödas. Det finns ingenting roligare och mer stressframkallande på min hund än just bollar.

Lill killen Joel på 97 cm tar tag i bollen . Vad gör Ilona då ? Hon ställer sig på cirkus en meters avstånd och lägger sig ner men huvudet mot backen. Joel hinner både lägga ner bollen, sikta , ta sats och sparka iväg den tills Ilona skjuter som ur en kanon efter bollen.  Jätte fin respekt hon visade barnen. Lugn och fin och inte alls lika fysisk hon kan vara med mig när vi tränar eller leker. Hon är fin min lilla bus <3 , ibland kan man tro att hon är programmerad på "well mannered"
2010-06-03 @ 16:09:30

.

Min bollgalning.



Jag och Ilona var lektanter häromdagen. Mamma skulle ta hem ett gäng dagisbarn från jobbet och ville gärna att ilona skulle vara med och leka med barnen. Det var halv ladugård hemma hos mamma o pappa för kaninen hade de tagit ut i rastgården, båda katterna var ute och ilona sprang runt och tyckte alla skulle klappa på henne.

Några av killarna ville ta fram en fotboll att sparka till Ilona. Jag hann fundera en sekund om det skulle fundera då min hund tycker att bollar ska kastas för att sedan jagas, punkteras och dödas. Det finns ingenting roligare och mer stressframkallande på min hund än just bollar.

Lill killen Joel på 97 cm tar tag i bollen . Vad gör Ilona då ? Hon ställer sig på cirkus en meters avstånd och lägger sig ner men huvudet mot backen. Joel hinner både lägga ner bollen, sikta , ta sats och sparka iväg den tills Ilona skjuter som ur en kanon efter bollen.  Jätte fin respekt hon visade barnen. Lugn och fin och inte alls lika fysisk hon kan vara med mig när vi tränar eller leker. Hon är fin min lilla bus <3 , ibland kan man tro att hon är programmerad på "well mannered"
2010-06-03 @ 16:09:30

.

Jävla kissväder..

Kom precis in från en timmes promenad med Lånis. Både jag och hunden är helt dyngsura.
2010-05-25 @ 12:49:46

.

Great Dane pluttisar

Bilder från igår :)
2010-04-16 @ 12:41:05

.

Stulit lite bilder från imorse

Halva kvar
Och så sista biten...
2010-03-15 @ 17:19:2

-.

Fix.

Ska se till att städa/tvätta/laga mat till Markus kommer. Ikväll blir det middag a la Emelie =
kycklingfile med klyftpotatis och paprika/chili/vitlökssås med vitlöksbröd och coca cola, en av mina mest fettsnåla rätter ;)

Min hund är är toktrött efter en 1½ h promenad i snöstorm / halvmeter hög snö. Hon ligger utvräkt över halva köket. Rätt mysigt att städa och fixa samtidigt som man dunkar den senaste spellistan på Spotify.

-

Alla hjärtans dag del 1.


2010-02-15 @ 07:53:43

.

3 små grisar lekte på en äng.



2010-02-04 @ 15:18:06

.

Rehabilitering för själen.










2009-12-15 @ 14:35:38

.

Sune liten och smidig.



Kattsängar är trånga men nog fan kan man klämma sig i. <3
2009-12-07 @ 21:24:24

.

Vm i lättfotad sällskapshund


Sjukt kul . Skrattar så jag gråter.
2009-11-25 @ 18:55:42

.

Gentlemannen lex.

Humoristisk kille måste man väl ändå säga att han är ;)

"Nyss kommit hem från en underbar skogspromenad, visst det är mysigare på sommaren och våren, nu är det bara en massa vatten och lera överallt. Hundarna blev dyngsura, Tilda fick sig en rejäl tackling av hundens motsvarighet till en bulldozer, Lex, bastant liten sak med korta ben och brett huvud rusar in i henne när hon i lugn och ro sitter och gör en nummer 2, rakt ner i ett dike ramlar hon med huvudet före. Skäms och får en sympatikram av matte som sedan skäller på Lex. Det luktar blöt hund hos oss nu, det är skitigt, kläderna är skitiga, skogen var skitig men ack så ljuvligt vi har haft det. En mycket välbehövlig promenad då hundarna bara får springa fritt och vara hundar, inte den dresserade, pålitliga människans bästa vän, ibland behövs en paus från det jobbet också."

.

Morgonmys..



Med lilla kräket.. Jag har druckit te och kollat på nya avsnittet  av desperate housewives.

Har lite småfix att göra idag innan jag så småningom åker till stallet.

.

Knubbe och Lillan .

Har fått varsitt fodrat täcke att ha när de ska ligga i stallet så de inte fryser.
Haha Knubbe ser ut som en kassler. :P


2009-11-10 @ 12:20:08

.

Från gårdagens powerwalk.

I fina sundbyholm...


Min fina Ilona
Foto: Johanssen .
2009-11-04

.

the Muppets.



2009-11-03 @ 20:54:18

.

Äntligen.

Det stora problemet som hängt över huvudet på mig ett tag nu är äntligen löst. äntligen, äntligen, äntligen.
Har varit hemma och sjuk idag med . Har bara tagit det lugnt, har bara varit på långpromenad i sundbyholm och ute i stallet en snabbis och fixat en grejj. Imorn kör vi igen.


2009-11-03 @ 20:39:00

.

.

Hela min lilla familj ligger utspridda i vardagsrummet likt tjockisar och samtliga sover. 2 av dom snarkar högt. Jag mår illa och har tjatat om  min långpromenad hela eftermiddagen nu . Men Calle var tvugen att "vila magen" , konstigt efter en big mac meny med två extra big mac. :P Ska väcka min karl och hundarna för jag tänker minsann inte gå själv. :)
2009-10-25 @ 17:26:37

.

Småskruttarna.


Igår i stallet :)
2009-10-18 @ 14:54:54

.

Min låånis <3

Bilderna är från förra Torsagen då vi hämtade hem Ilona från strömsholm. 5 dagar och 4 nätter borta gör sitt. Hon tyckte det var Så skönt att äntligen få komma hem . Hon låg såhär, stendöd i 4 timmar i soffan :)


Så såg hon ut när vi fick hem hem. Idag är både drenaget och stygnen borta :/








2009-10-12 @ 18:48:49

.

ÄNTLIGEN!

ÄNTLIGEN!ÄNTLIGEN!ÄNTLIGEN!ÄNTLIGEN!ÄNTLIGEN!ÄNTLIGEN!ÄNTLIGEN!ÄNTLIGEN!ÄNTLIGEN!ÄNTLIGEN!

Får Ilona komma hen idag. hämtar henne mellan 3-4 nångång idag. <3

.

.

Ilona kom hem igår vid halv 5 från Calles mamma som var hundvakt i helgen. Tänkte direkt när hon kom att hon var lite konstig och loj när hon hälsade. Inte alls så glad och hysterisk som hon brukar se oss, speciellt Calle. Upptäckte ganska snart att hon hade en svullnad på halsen. Såg ut som en dubbelhaka som svullnade mer och mer.

Trodde hon blivit ormbiten, ringde vet och sa att vi var påväg in till strömsholm. De trodde också dom, först. Men efter ett blodprov visade det sig att hon hade massor av vita blodkroppar vilket tyder på kraftig infektion, de bildas inte förrän efter knappt ett dygn så det kommer inte av ett ormbett.  Hennes svullnad är också för  hård .

Vi blev sittande i ett provrum och Ilona fick dropp, de har också gjort en bakteriodling som tar 3 dar. Var inne på röntgen och tog 2 bilder, som inte visade någonting alls. Ilona blev kvar över natten.

Idag har de gjort en ultraljudundersökning utan att se nått. de sövde henne och gick ner med kamera i halsen . De vill fortfarande inte utesluta att det sitter någonting i halsen, även om de inte hittar nått.

Ilona blir kvar även till imorn. Hoppas vi får hämta hem våran Lånis imorgon, vi vill inte ha henne på strömsholm :/

.

Känns jobbigt.

Känns jobbigt att vara glad idag, då Calle och jag firar 6 månader samtidigt som ilona ligger på strömsholm och man vet inte riktigt vad som händer..
2009-09-28 @ 08:57:34

.

Stallet

Ilona och min totto :)

2009-09-15 @ 21:45:52

.

Plugg med Kompis.

3 uppsatser med 2 datorer för att den ena inte har word.



2009-09-15 @ 21:40:49

.

Later.

Nu blir det Cigaretter pa jourlivs, en 19 pa Vietnam kok. Stall i nagra timmar och sen hundklubben hela kvallen !

.

Stans sötaste ?

2009-09-09 @ 20:55:40

.

Snyggingar.

Pressfotograf Malin Johansson






Ilonan


och Dexter High




2009-09-01 @ 22:09:23

.

Människans bästa vän.

A man and his dog were walking along a road. The man was enjoying the scenery, when it suddenly occurred to him that he was recently dead.

A man remembered dying, and that the dog walking beside him had been dead for a few years.
He wondered where the road was leading them.

After a while, they came to a high, white marble wall along one side of The road. At the top of a long hill, the wall was broken by a tall arch that glowed in the sunlight. He soon saw a magnificent gate in the arch that looked like mother-of-pearl, and the street beyond the gate looked like pure gold. He and the dog walked toward the gate and, as he got closer, he saw a man at a desk to one side. When he was close enough, he called out,
"Excuse me, where are we?"

"This is Heaven, sir," the man answered.

"Wow! Would you happen to have some water?" the man asked.

"Of course, sir. Come right in, and I'll have some ice water brought right up."

The man gestured, and the gate began to open.

"Can my friend," gesturing toward his dog, "come in, too?" the traveller asked.

"I'm sorry, sir, but we don't allow pets."

The man thought a moment and then turned back toward the road and Continued the way he had been going with his dog.

After another long walk, at the top of another long hill, he came to a dirt road leading through a farm gate that looked as if it had never been closed. There was no fence. As he approached the gate, he saw a man inside, leaning against a tree and reading a book.

"Excuse me!" he called to the man. "Do you have any water?"

"Yes, sure, there's a pump over there, come on in."

"How about my friend here?" the traveller gestured to the dog.

"There should be a bowl by the pump."

They went through the gate, and sure enough, there was an old-fashioned hand pump with a bowl beside it.

The traveller filled the water bowl and took a long drink himself, then he gave some to the dog.

When they were full, he and the dog walked back toward the man who was standing by the tree. "What do you call this place?" the traveller asked.

"This is Heaven," he answered.

"Well, that's confusing," the traveller said "The man down the road said that was Heaven, too."

"Oh, you mean the place with the gold street and pearly gates? Nope. That's hell."

"Doesn't it make you angry for them to use your name like that?"

"No, we're just happy that they screen out the folks who would leave their best friends behind."
2009-08-29 @ 10:38:21

-.

Lördag.

Åkte iväg till västerås. Calle och Ilona jobbade och jag shoppade på Erikslund. Mest ögonshopping. Behöver både nya jodhpurs och läderridstövlar .  2700 för båda, de håller ju länge men fan man skulle lätt kunna lägga en hel lön bara på ridgrejjer.


Lillan i butiken .


Har hunnit bli 6 månader nu min lilla älskling.

Tänkte ta en lugn kväll så vi åkte till Ica och hyrde en av de nya wallander filmerna. Vi satte igång filmen och kollade i ca 35-45 minuter då skivan hakade upp sig och vägrade starta igen . hela skivan var repig , vi gjorde rent den och satte i den igen. Så startade filmen igen från början . säger calle "Men vafan , har vi sett det här ?"
Skivhelvetet var då så repigt att det gick på ett eget shuffleschema. Så vi fick se om filmen Titta två minuter , spola 3 . Titta två minuter , spola 3.  Frågan är ju hur vi kan ha kollat på 2 minuters snutter av en hel film utan att märka att handlingen kanske är lite konstig :P
2009-08-24 @ 07:50:57

.

080920.

Mina tva monster har sakert 4 5 ggr mer energi an mig.Om jag ar ute en timme ar dom trotta en kvart , jag i en timme. Ar vi ute i 3 timmar, ar jag dod och dom sover nagon timme.

Just nu forsoker de ata upp varandras framben. Det ar skitkul for det gor det jamt. Eller sa drar Ilona runt sune runt i lagenheten. Sune pa rygg och bada haller i varsin ande pa en kamp trasa. Det ar ocksa superkul!

Nu ska jag ta med mig mina fjantar ut till hasten. Kanske kan hitta nagon sot liten tjej som kan springa med dom sjuttielva ganger runt ridhuset.


.

Har precis hämtat hundarna hos hundvakten. Dom bokstavligen klättrar på väggarna. Bäst ta ut dom på en långsväng och träna dom lite efter det. Ikea katalogen som hade kommit idag också. Typiskt ! Just nu har dom jagat upp katten i en av bokhyllorna :P , bäst att ta ut cirkusartisterna en sväng.

.

tAJT sCHEMA.



Pussades på balkongen.


Showade i trädgården




Ute hos hästen


Åkte båt


Och körde "krocka för helvete inte med träbänkarna"

.

Ilona 5 månader.

Hon växer så det knakar den där lilla bruden .

3 MÅNADER :





4 MÅNADER






OCH 5 MÅNADER ! :













2009-07-23 @ 22:57:17

.

Inte mycket händer. Har varit ledig idag. Valt tapeter till lägenheter . Städat och tvättat. Gått långpromenad med hundarna. Ställde sune lite inför lördag. Samme var förbi en sväng.



2009-07-13 @ 22:57:51

.

Kvällspromenad.

Med Ilona , Sune , Calle och Livia.



'

2009-07-06 @ 20:52:41

.

Ilona

Hund ? Gris?
Bad med sandstrand är inget att rekommendera. Var bara att kasta i henne igen :P



2009-07-06 @ 20:32:11

.

Allt man orkar göra..

Hundbadet i Vilsta...










Och skogspromenader i Hugelsta...







2009-06-27 @ 18:30:02

.

Livet på en pinne.

Tredje dagen den här veckan. Jobbar bara 7-13 på söndag så jag tänkte ligga som en stekt räka hela helgen.
Jordgubbar, en bok. Hundbad där man kan ta med hundarna, musik och sol.










2009-06-26 @ 18:51:12

.

Rottweilerträff i fröslunda.


Wilma, Balder, Ilona och Psycho.
2009-06-21 @ 18:48:45

.

Ilona 4 månader .

Fyllde 4 månader igår.



2009-06-21 @ 16:52:26

.

Så här håller dom på hela dagarna.

2009-06-13 @ 17:46:19

.

Del 2 , dag 2.

Jobbade i cafeterian och stod spärrvakt ute vid vägen. Har sammanlagt fått skäll av säkert 70-80 personer idag som tycker det är förjävligt att anordna dressyrtävling när det är vilsta marknaden samtidigt. Idioter. Det var trafikkaos ett tag och polisen var där. Imorn ska vi dit och bara kolla, fota och äta upp maten på alla matbiljetter vi har kvar.


Jag och min vakthund.



Ilona testar hösten regnmode. Hon ger den gröna jackan en 4 av 5 möjliga.
2009-06-13 @ 17:39:33

.

Resultatet ligger ute...



Så jävla glad. My prins! För de som inte hänger med bland siffror och bokstäver innebär det iaf att Sune har perfekta/korrekta höfter och armbågar! :)
2009-06-09 @ 15:59:10

.

Hollywood whore


 Lilla Ilona lägger sig på rygg för allt som rör sig.
"Man blir som man umgås " kontrar David.

.

Vi börjar med...

gårdagens badgäng. Samuel ska leka med lillan :)  haha


2009-06-01 @ 20:21:09

.

Playdate på djurgårn.



2009-05-31 @ 21:46:01

.

Piczs.

Ska precis iväg och hämta min mobil som har varit på lagning och åka iväg till Djurgårn och träffa Jess och Tilda.
Tänkte lägga upp ett par bilder från igår när vi var ute och gick med Ilona och Livia.


Ferdinand :)


Vovve och Misse .

Dom är så söta de där två. Utomhus springer Ilona efter Livia . Hur gör Livia? Jag gör likadant!
Inomhus är det tvärtom, Ilona gör något och får en godis. Livia gör likadant!
2009-05-30 @ 10:15:39

.

ILONA  3 månader



2009-05-25 @ 20:15:22

.

SUNE LANDIN

På Fredag är det HD/AD röntgen för Sune ..    Stay Tuned!
2009-05-25 @ 12:20:54

.

Sorgligt.. :/



http://www.aftonbladet.se/nyheter/article5215870.ab
2009-05-25 @ 11:59:21

.

Så häftigt. Får gåshud varje gång jag kollar på videorna. Man vill bara köra upp videorna i nyllet på dem som öppet diskriminerar och snackar en massa goja det inte har en aning om. Men jag är glad att jag aldrig säger något elakt tillbaka. Utan ler och visar att mina hundar är iallafall trevliga och kan umgås med alla, hundar som människor.

Jag hoppas AST snart accepteras som brukshund. Fan vad det skulle svida i mångas ögon. Jag tror de skulle vara perfekta inom skydd, tjänstehundar.


Aja blev en massa blaj. Jag ska iaf börja tävla lydnad med ILONA. Gärna till Elit men vi får se hur bra vi blir.







,

Today.

Har varit iväg och flängt lite överallt idag. Kom precis hem från middag hos mina föräldrar. Blev bjudna på middag med grillat och pannacotta med jordgubbar till efterätt. Gott!

Här kommer lite bilder från dagen..

 

















2009-05-21 @ 22:15:50

Min fina prins sune landin

Min fina prins Sune Landin





2009-05-19 @ 22:31:22

No name but still very cute.

No name but still very cute.



2009-05-18 @ 19:01:43

.

.

Katterna som har gått och fräst och spottat och burrat upp sig för varandra har nu bestämt sig för att bli polare. De jagar varandra, står och busar med varandra genom att slå med tassarna mot den andres tassar, sover ihop.









2009-05-17 @ 21:35:07

Hundrace

Hundrace.



Sune kör idioten med Stella och Molle, inte särskilt uppskattat =)

Fisi <3

FISI <3

Var ute på långpromenad med Malin och Sune idag. Gick en sväng till kronskogen , och gick 5 km spåret. Han älskar verkligen den skogen, så fort man börjar närma sig uppfarten bärjar han vifta på svansen , öronen spetsas framåt och han börjar dra i kopplet vilket han aldrig gör annars. Sen börjar han spana runt efter Malin som oftast brukar följa med oss. När han får syn på henne blir han helt galen, skitglad och börjar härja.


Han börjar bli en snygg ung karl den där..




kärlek <3     till hunden och till kexet ;)

Puss
2009-05-04 @ 18:58:44

Sune.

Har snott åt mig min lilla älskling ett par dagar på mina morgonpromenader.  Min lilla bebis har blivit en muskulös snygg karl den senaste tiden. Gick hem med honom igen, satt i köket och kliade honom lite och han somnade i mitt knä. Jag somnar jag också så han och jag ligger sked på köksgolvet.
David som hade jobbat natt kom upp utan att varken jag eller sune hör, kommer in i köket :
"Vafan ligger ni där för ??!! "


Jävligt Ont i ryggen hade jag, men vad mysigt det var. Länge sen det var man låg och sov och kramade sin myse. Ingen vidare vakthund är han den där, iaf inte om han har sovit dåligt senaste tiden :P



2009-05-01 @ 23:06:52

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0